Publicerad den Lämna en kommentar

Schweiziska Rolex Datejust: En Tidlös Klassiker i Två Toner

Schweiziska Rolex Datejust är en ikonisk tidbit som har fångat hjärtan hos klockentusiaster i årtionden. Denna tidlösa klassiker presenteras nu i en tvåfärgad design med en vit urtavla och en roséguldinfattning. Med dess sofistikerade stil och pålitliga rörelse är denna Datejust ett måste för alla som uppskattar exceptionellt hantverk.

Urverket är ett schweiziskt ETA-verk, känt för sin precision och tillförlitlighet. Boetten är tillverkad av polerat rostfritt stål och ryggen är ett polerat rostfritt stål med Rolex gröna äkthetsmärke. Den ribbade infattningen är förgylld med 18k roséguld och ger ett elegant och kontrasterande element. Kronan är graverad med Rolex-logotypen och är också förgylld med 18k roséguld.

Armbandet är en kombination av borstat rostfritt stål och 18k roséguldpläterad länk, vilket ger en tvåfärgad estetik. Linkarna är graverade med Rolex-logotypen och fästs med ett dolt lås. Urtavlan är vit och har markörer av 18k guld. Den är skyddad av ett safirglas som är resistent mot repor och brott.

Schweiziska Rolex Datejust är en tidlös klassiker som kombinerar stil och funktion. Den är perfekt för både män och kvinnor och kommer garanterat att göra ett intryck. Besök kopiorsverige.com för att se hela vårt utbud av -klockor. Du kommer att hitta en mängd olika stilar och modeller, så att du säkert hittar den perfekta tidbiten för dina behov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *